TurkDN.se | Dagliga nyheter översätta på turkiska

Nador Hantverk

Nador.se är ett familjeföretag som drivs av drivna grundare med bred kompetens kring hantverk och kvalité.

Vår målsättning är att leverera dem bästa varorna från Marocko med högsta kvalité samt ta hänsyn till arbetarnas villkor. Våra leverantörer är noga utvalda då de skall dela vår värdegrund för rättvist arbete och rättvis arbetsmiljö för de anställda. Varje vara som inhandlas är handplockade av oss under färgrika inköpsresor för att säkerställa kvaliteten.

Varje vara från Nador.se är unik och har sin egen finess men släktskapet syns tydligt i designen. Nador.se är designen för dig som söker unika inredningsdetaljer med en unik historia till ditt hem.  Med våra produkter vill vi förmedla den sagolika marockanska kulturen till våra skandinaviska hem. Den marockanska keramiken bidrar med färg, passion och en säregen historia.

Vi på Nador.se värnar om våra medmänniskor och därför tar vi med oss varma kläder och andra förnödenheter till Marocko vid inköpsresorna för att hjälpa de som har det mindre ställt. Detta är en fråga som ligger oss varmt om hjärtat då vi vill bidra till det marockanska folket som ger oss så mycket genom sin gästvänlighet.

This slideshow requires JavaScript.

Firma YetkilisiNador Hantverk
Yetkili Telefon0723501151
Telefon0 723 501 151
Faks
Web Sitesihttps://www.nador.se
E-Postainfo@nador.se
Firma AdresiKiviksgatan , Malmö, Sverige
İl / İlçeMalmö / Merkez
SektörlerAlışveriş
Bu firma 20 Eylül 2017 - 11:35 'de eklendi ve 556 kez görüntülendi.
SON EKLENEN FİRMALAR
SON DAKİKA