TurkDN.se | Dagliga nyheter översätta på turkiska

RESTAURANG DIVAN

RESTAURANG DIVAN

På Wieselgrensplatsen, mitt på torget ligger vi, en unik restaurang med kolgrill och mängder av spännande turkiska rätter. Vår meny består av bland annat turkiska kebab rätter, pizzor, lahmacun, pide, husmanskost under lunchen och andra läckra smakupplevelser. Planerar man att besöka oss under lunchtid så föreslår vi att man kommer i tid.

Det är inte bara vår á la carte meny som blivit omtalad av recensenter och våra gäster, vår lunchmeny lockar allt som oftast folk från hela city. Med passion för spännande smaker och ett brinnande hjärta för turkisk matlagning så vill vi lova att ditt besök hos oss blir en kulinarisk njutning.

VI HJÄLPER DIG ÄVEN MED

CATERING – FESTER – BRÖLLOP – KALAS

Vi har lång erfarenhet av catering där vi ser till så att exempelvis bröllopsdagens servering blir till det perfekta. Där kalaset behöver det lilla extra, där festens måltid blir något spännande att prata om. Behöver du hjälp så finns vi här till ditt förfogande, bara att kontakta oss via mail  eller slå oss en signal på 031-23 23 34 så kan vi presentera oss lite närmare.

Varmt välkomna!

VÅRA ÖPPETTIDER

Mån-Sön: 11.00-22.00

Lunch serveras vardagar 
11.00-15.00

restaurang-divan

Firma YetkilisiRESTAURANG DIVAN
Yetkili Telefon031-23 23 34
Telefon031-23 23 34
Faks
Web Sitesihttp://www.restaurangdivan.se
E-Postainfo@restaurangdivan.se
Firma AdresiRESTAURANG DIVANNordanvindsgatan 2, 417 17 Göteborg
İl / İlçeGöteborg
SektörlerRestaurang
Bu firma 10 Mart 2017 - 10:48 'de eklendi ve 816 kez görüntülendi.
SON EKLENEN FİRMALAR
SON DAKİKA