TurkDN.se | Dagliga nyheter översätta på turkiska

Restaurang Rotundan

Välkommen till Restaurang Rotundan

Låt dig förtrollas av den moderna salongen och festsalen på Restaurang Rotundan med den genuina atmosfär som bara tiden kan ge. Resten skapar vi själva med vår omtanke och intresse. Oavsett om det är en större bröllop med 400 gäster eller ett mindre sällskap kan vi ge just din tillställning den inramning som tillfället kräver.

Festlokalerna går i rustik modern stil, renoverade 2013 med en varsam modern touch som ger ett varmt välkomnande när man stiger in genom dörren.

Vi har över 20 års erfarenhet av just arrangeman av bröllopar i olika storlekar och form. Vår styrka är att erbjuda hög kvalite gällnde service, mat & dryck, dekoration samt underhållning.

Här strävar vi att alltid ha liv och rörelse, allt från det unga folket till yrkesarbetaren som vill njuta av sin lunch i en rogivande och vacker miljö. Under de varma årstiderna är uterserveringen med sin utsikt över grönska en avkopplande upplevelse.

Vare sig du är sugen på middag med vita dukar, en god turkisk grill eller varspecialitet “grillat laxkotlett” så har vi det du önskar. Våra gäster besöker oss spontant över en måltid och ser oss som en naturlig mötesplats för att avsluta arbets dagen/veckan. Här startar man helgen med after work eller livemusik och avslutar den med brunch.

I köket blandar vi den klassisk europeiska matlagningen med meditariensk genuin kockkonst. Detta i kombination med kockens nyfikenhet och lekfullhet resulterar i säsongsanpassad, kreativ, spännande och framförallt väldigt god mat.

Varmt välkomna!

restaurang-rotundan

 

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Firma YetkilisiFikri Ahmetoglu
Yetkili Telefon0707-271735
Telefon0707-271735
Faks
Web Sitesihttp://www.restaurangrotundan.se/
E-Postainfo@restaurangrotundan.se
Firma AdresiVougts väg 14, 213 72 Malmö
İl / İlçeMalmö
Bu firma 09 Mart 2017 - 22:18 'de eklendi ve 792 kez görüntülendi.
SON EKLENEN FİRMALAR
SON DAKİKA