TurkDN.se | Dagliga nyheter översätta på turkiska

Shani Data Service

Webbyrå i Malmö

Webbyrån Shani Data Service startades i Malmlö 2016 och har sedan dess utfört mer än många projekt åt kunder från skilda branscher. Vi har ett professionella med över 5+ års erfarenhet inom webbutveckling levererar vi de bästa webblösningara där vi fokuserar på affärsnytta. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder som vi växer tillsammans med. De projekt vi genomför levereras effektivt med mycket hög kvalitet.
Shani Data Service är webbyrån som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos oss finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med nya, innovativa och spännande idéer. Vi är er webbyrå oavsett om ni befinner er i Malmö, Helsingborg, Göteborg eller Stockholm. Finns ni utanför Sverige så finns vi i USA, Pakistan och India.
Vi gör rätt saker och nöjer oss inte förrän vi är den bästa webbyrån

Shani Data Service arbetar med alla faser inom IT- och webbrelaterad utveckling och erbjuder helhetslösningar med webbhotell/hosting och support. Många års erfarenhet från utvecklingsprojekt i varierande storlek och bransch har gett oss det perspektiv och den erfarenhet som behövs för att göra rätt saker och göra dem bäst.
Allt inom webb är vår webbyrås passion

Hos vår webbyrå finns stor kunskap och mångsidighet inommodern webbutveckling. Ingenting är främmande eller ointressant för oss inom webben. Våra projekt kan vara stora eller små. Vi vet vilka möjligheterna och utmaningarna är, vare sig det gäller webbplatser, publiceringsverktyg, e-handelssystem, betallösningar, sociala medie vi erbjuder helhetslösningar med webbhotell och support för de webbplatser vi utvecklar. Oftast arbetar vi med open source-baserade lösningar, som Drupal, WordPress och Joomla.
Kunden alltid i fokus för vår webbyrå

Varje kund är viktig för oss. Vi arbetar med stora, mellanstora och mindre företag och organisationer. Vårt fokus är affärsnytta, där målsättningen är att öka kundens lönsamhet och skapa nya affärsmöjligheter oberoende av kundens storlek.

Utifrån kundens unika behov utformar webbyrån Shani Data Service i Malmö det nya verksamhetsstödet och ”ansiktet” mot omvärlden. Alla på vår webbyrå är nytänkande och har en stor passion för kod och form kombinerat med respekt och ödmjukhet för kundernas verksamhet och dess värdegrund. Långvariga relationer med våra kunder är vårt mål, och vi har många goda referenser att visa upp. Vi levelerar det vi säger.

Firma YetkilisiZeeshan Mughal
Yetkili Telefon
Telefon+46 765 69 66 82
Faks
Web Sitesihttp://www.shani.se
E-Postainfo@shani.se
Firma Adresi
İl / İlçeMalmö
Bu firma 17 Haziran 2017 - 12:41 'de eklendi ve 554 kez görüntülendi.
SON EKLENEN FİRMALAR
SON DAKİKA